Geen zorgen om uw belastingen met de ondersteuning van DebCred

Wanneer u een bedrijf start, krijgt u zonder twijfel te maken met belastingen. De eerste blauwe envelop valt waarschijnlijk eerder op de deurmat dan u verwacht, nadat u zich met uw bedrijf heeft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wanneer u geen idee heeft wat de belastingdienst bedoelt met aftrekposten, voorbelasting of een urencriterium, is er geen reden tot paniek. Bij DebCred helpen wij u graag met uw belastingen.

Belastingvoordeel voor u als ondernemer

Laten we positief beginnen, het invullen van uw belastingen hoeft niet enkel te betekenen dat u veel geld hoeft in te leveren. Er zijn bijvoorbeeld een aantal regelingen waar u als (startende) ondernemer uw voordeel mee kan doen. Zo is er bijvoorbeeld een startersaftrek en een kleine-ondernemersregeling. Over deze twee regelingen kan DebCred u alles vertellen en zij kunnen u ook informeren hoe u optimaal gebruik kunt maken van deze regelingen. Er zijn veel meer regelingen die u als ondernemer voordeel op kunnen leveren, maar die door de Belastingdienst niet expliciet genoemd worden. DebCred helpt u om in de wirwar van regels en documenten bij de Belastingdienst de regelingen te vinden die voor u als ondernemer gunstig zijn.

Alles overlaten aan DebCred?

Als het gaat om het aangeven van uw belastingen, kunt u ervoor kiezen om al het werk over te laten aan DebCred. Misschien vindt u het doen van aangifte vervelend, of heeft u geen tijd om u er in te verdiepen. Dat kan en dat is voor ons geen enkel probleem, wij nemen uw aangifte dan volledig van u over.
Wilt u zelf echter ook betrokken worden in het proces van de belastingaangifte, dan kunt u er voor kiezen om de aangifte zelf te doen en enkel te laten controleren door ons. Op een gegeven moment kunt u misschien zelfs de hele aangifte zelf doen. Wij vinden het belangrijk om te werken in overleg met de klant en zullen ons dus altijd aanpassen aan uw wensen, ook wanneer het gaat over het afwikkelen van uw belastingen.

Hulp bij uw belastingen?

Wij helpen u graag! Als u niet weet waar u moet beginnen met het doen van aangifte, of wanneer u de grote lijnen wel kent, maar toch nog wat vragen heeft, dan staan wij voor u klaar. Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we een vrijblijvende afspraak om de situatie van uw bedrijf door te nemen.

Inkomstenbelasting over 2021

Startersaftrek € 2.123,-. Oudedagsreservering 2021: € 9.395,- of 9,44%. Versoepeling urencriterium: voor de periode van 1 januari 2021 tot 1 juli 2021 mag u  er vanuit gaan dat u ten minste 24 uur per week aan uw onderneming heeft besteed.

Belastingplan 2021 VpB

Tarief VpB eerste schijf naar 15% voor belastbaar bedrag tot € 245.000,-. Hebt u een eenmalige uitkering van € 4.000 gekregen op grond van de Beleidsregel TOGS? Of een TVL? Deze tegemoetkomingen zijn onbelast.

Jouw aangiftes altijd netjes en op tijd aangeleverd

1 + 6 =

DebCred

Ooststeeg 98
6708 AX
Wageningen

06 30 44 76 99
info@debcred.nl

KVK 517 360 39

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?