De beste start voor uw bedrijf met de startersbegeleiding van DebCred

De bedrijfsnaam is bedacht, de werkzaamheden staan allemaal op papier en u weet precies hoe u uw toekomstige klanten gaat overtuigen om uw diensten of producten af te nemen. Het logo is bedacht, het briefpapier ligt klaar en misschien heeft u zelfs al een website gebouwd of laten bouwen. Dit zijn natuurlijk de leukste dingen aan het beginnen van een nieuw bedrijf: die creatieve aspecten en het eindelijk uit gaan voeren van het idee dat u misschien al jaren had. Er zit echter ook een kant aan het starten van het bedrijf waar u wellicht wat hulp bij nodig heeft en dat is de administratieve kant van uw bedrijf. De startersbegeleiding van DebCred is in dat geval ideaal voor u.

Wat startersbegeleiding voor u kan betekenen

Heeft u al gehoord van de kwartaalaangifte, het aftrekken van BTW, de regeling voor kleine ondernemers, of negatieve belasting? Wanneer u een bedrijf start, krijgt u te maken met de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Deze twee instellingen hebben bepaalde regels en eisen waar uw bedrijf aan moet voldoen.
Met de startersbegeleiding zorgen wij ervoor dat u gaat voldoen aan al deze eisen en dat u op de juiste manier een administratie voor uw bedrijf opzet. Ook maken wij u bekend met de regelingen en eisen van de belastingdienst, zodat u het meeste uit uw bedrijf kunt halen.
We bekijken daarnaast welke manier van administreren u ideaal lijkt en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Tijdens de startersbegeleiding kunnen we u leren hoe u zelf bijvoorbeeld belastingaangifte doet, of beslissen we dat Debcred dat voor u gaat doen. Wilt u werken met een online administratiepakket? Dan kunt u dat zelf doen en de financiën door ons laten controleren, of u laat de administratie helemaal aan ons over. Bij DebCred werken wij altijd in overleg met u en staan uw administratieve wensen centraal.

Startersbegeleiding na de universiteit

DebCred werkt veel samen met startende ondernemers die recent zijn afgestudeerd en tijdens hun studie een bedrijfsidee hebben ontwikkeld. Op de universiteit is vaak veel geleerd over het product of de dienst, maar weinig aandacht besteed aan het aspect ‘ondernemen’. Debcred helpt deze startende bedrijven niet alleen met hun administratie, maar helpt ze ook om succesvoller en commerciëler te worden, zodat de bedrijven niet alleen veel expertise hebben, maar ook groeien in de bedrijfswereld.

Bent u een starter?

Bent u een startende ondernemer en heeft u interesse in onze startersbegeleiding? Neem dan contact met ons op, dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Inkomstenbelasting over 2022

Startersaftrek € 2.123,-. Oudedagsreservering      € 9.632,- of 9,44%. Zelfstandigenaftrek € 6.310 Inkomen meer dan € 69.398: aftrekposten maximaal 40% in hoogste belastingschijf 

Belastingplan 2022 VpB

Tarief VpB eerste schijf naar 15% voor belastbaar bedrag tot € 395.000,-. Geld lenen van uw b.v.? Stel zakelijke voorwaarden op!

Ga vliegend van start

8 + 5 =

DebCred

Ooststeeg 98
6708 AX
Wageningen

06 30 44 76 99
info@debcred.nl

KVK 517 360 39

× Hoe kan ik je helpen?