DebCred’s subsidieondersteuning helpt u bij de financiën van uw subsidie

Er zijn tal van mogelijkheden wanneer het gaat om het aanvragen van subsidies. Waarschijnlijk zijn er meer subsidies dan u zich voor kunt stellen. Misschien zijn er zelfs subsidies waar uw bedrijf recht op heeft en waar u niets vanaf weet. Om wegwijs te worden in het land van subsidies is DebCred uw ideale partner. Wij bieden subsidieondersteuning voor al uw subsidieaanvragen en helpen u met de fiscale kant van uw aanvraag.

Wat doet DebCred bij subsidieondersteuning?

Stel dat u een plan heeft en daarvoor graag subsidie zou ontvangen van een bepaalde instantie, dan schrijft u zelf eerst een plan voor die subsidie. Wat is precies uw idee en wat wilt u daarmee bereiken? Het eerste onderdeel van onze subsidieondersteuning kan hierbij al van pas komen: wij kunnen uw aanvraag doornemen en tips geven over het taalgebruik dat u in uw aanvraag kunt gebruiken.
De volgende stap in de subsidieondersteuning is dat wij de financiële kant van de aanvraag bijna volledig van u overnemen. Wij gaan met u in gesprek om na te gaan wat de kosten van het plan zijn. Heeft u bijvoorbeeld personeel nodig, gaat u posters maken voor een project, wat kosten die, gaat u voorfinancieren? Al deze onderdelen van uw plan brengen bepaalde kosten met zich mee die we op deze manier in kaart brengen. Naar aanleiding van het gesprek gaat DebCred voor u aan de slag en brengen we het gehele financiële plaatje in kaart, zodat u die mee kunt sturen bij uw subsidieaanvraag.

De subsidie is goedgekeurd, en nu?

Wanneer de subsidie wordt goedgekeurd, dan betekent dat niet het einde van onze subsidieondersteuning. In uw administratie moet een duidelijk onderscheid komen tussen de reguliere kosten van uw bedrijf en de kosten die bij de subsidie horen. Ook moeten er declaraties ingediend worden bij de subsidiegever. Deze declaraties moeten voldoen aan bepaalde eisen en daar helpen wij u bij. Zo kunt u bij de subsidiegever precies verantwoorden waar de subsidie aan uitgegeven wordt.
Soms moeten er uren geschreven worden in bepaalde formats, of andere declaraties worden geschreven. DebCred is thuis in het correct opstellen van al deze financiële documenten en met onze subsidieondersteuning doen wij bovenstaande allemaal voor u.

Wilt u een subsidie aanvragen?

Als u een subsidie aan wilt vragen zit u goed bij DebCred. Met onze subsidieondersteuning helpen wij u met de gehele financiële kant van de aanvraag en de daadwerkelijk ontvangen subsidie.
Wanneer u contact met ons opneemt, maken we vrijblijvend een afspraak om de plannen voor uw subsidieaanvraag te bespreken.

Inkomstenbelasting over 2022

Startersaftrek € 2.123,-. Oudedagsreservering      € 9.632,- of 9,44%. Zelfstandigenaftrek € 6.310 Inkomen meer dan € 69.398: aftrekposten maximaal 40% in hoogste belastingschijf 

Belastingplan 2022 VpB

Tarief VpB eerste schijf naar 15% voor belastbaar bedrag tot € 395.000,-. Geld lenen van uw b.v.? Stel zakelijke voorwaarden op!

Hulp nodig bij een subsidie aanvraag?

5 + 1 =

DebCred

Ooststeeg 98
6708 AX
Wageningen

06 30 44 76 99
info@debcred.nl

KVK 517 360 39

× Hoe kan ik je helpen?